(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
RYCHLÁ VEČEŘE Z RYB

Potřebné ingredience
PYTLÍK RYB PANGAS,PYTLÍK ČÍNSKÉ ZELENINY,SŮL,PEPŘ,SL.PAPRIKA,CITRON,MÁSLO,CIBULE,SOJ.OMÁČKA,ČERSTVÉ PEČIVO.
Postup přípravy
VYMAŽEME PEKÁČEK MÁSLEM,OSOLÍME RYBY,POKAPEME JE CITR.ŠTÁVOU A POSYPEME SL.PAPRIKOU.NA DNO PEKÁČKU NASKLÁDÁME KOLA CIBULE,NA NĚ DÁME OKOŘENĚNOU RYBU A NAVRCH NASYPEME ČÍNSKOU ZELENINU.ZAKAPEME SOJOVOU OMÁČKOU.POKLADEME PLÁTKY MÁSLA A DÁME ZAPÉCT DO TROUBY.PEČEME ASI PŮL HODINKY NA 220 STUPNŮ.NIČÍM NEPODLÉVÁME,PUSTÍ TO SAMO ŠTÁVU.PODÁVÁME S ČERSTVÝM PEČIVEM.

NA VYMAZANÝ PEKÁČEK VLOŽÍME KOLA CIBULE A OKOŘENĚNÉ MASO Z RYB.

NASYPEME PYTLÍK ZELENINY ,NAVRCH POKLADEME MÁSLO A ZAKAPEME SOJOVKOU.

PEČEME ASI 30 MINUT VE VYHŘÁTÉ TROUBĚ NA 220 ST.PODÁVÁME S ČERSTVÝM PEČIVEM.DOBROU CHUT:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé